Cat te costa cauciucurile de iarna? Unde gasesti cele mai bune oferte!

Data publicarii: 24-01-2011 | Auto


Odata cu anuntul autoritatilor, potrivit caruia intentioneaza sa introduca obligativitatea folosirii cauciucurilor de iarna, firmele de profil au inceput o campanie de promotii dintre cele mai atragatoare. Si desi Guvernul a amanat aplicarea acestei decizii pentru urmatorul sezon rece, la o simpla cautare pe internet gasesti o multitudine de oferte. Trebui reamintit ca la ultima sedinta a Executivului, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat ca anvelopele all-season sunt considerate de iarna.
Cat te costa cauciucurile de iarna? Unde gasesti cele mai bune oferte!
Comerciantii ofera, pe langa preturi reduse la cauciucuri, in cazul in care sunt achizitionate mai multe bucati, si transport gratuit, echilibrat roti sau montare gratuita.
 
De exemplu, pe www.anvelopa-janta.ro , la cumpararea a patru cauciucuri beneficiezi de demontat si montat gratuit, de echilibrat roti sau de saci pentru anvelopele de vara. Preturile oscileaza intre 238 si 322 de lei, in functie de model si de marca.
 
De asemenea, daca iti cumperi toate cele patru cauciucuri de care ai nevoie de pe acest site, transportul este gratuit. In cazul in care cumperi mai putin de patru, platesti cate 10 lei pentru fiecare cauciuc. Livrarea se face in 24 de ore de la primirea comenzii.

citeste integral: incont.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro: