Ce joburi mai sunt disponibile la Mic.ro, Lidl sau Kaufland

Data publicarii: 27-01-2011 | HR/Cariere



Lucratorii comerciali, casierii si directorii de magazine sunt cei mai ofertati candidati de catre retaileri precum Mic.ro si Kaufland. Pentru absolventii de studii superioare specializati in domeniul economic sau tehnic, Kaufland vine cu cele mai multe joburi vacante. Vezi lista completa a pozitiilor deschise la cei trei retaileri, in perioada ianuarie-februarie 2011.

Mic.ro angajeaza un recrutor, un contabil, un asistent vanzari magazin mobil si un manager de magazin in Bucuresti. Aceeasi pozitie (manager de magazin) mai este vacanta si in Brasov, Targu-Mures, Sibiu si Predeal.

 Esti eligibil pentru pozitia de recrutor la lantul de magazine Mic.ro, daca ai absolvit studii superioare, ai cel putin doi ani experienta relevanta in recrutare, vorbesti fluent limba engleza, stii sa lucrezi in Office si ai cunostinte solide de legislatia muncii.

Daca vrei sa te angajezi contabil la Mic.ro, trebuie sa ai studii superioare relevante, minimum un an experienta in domeniul financiar-contabil si sa stii sa lucrezi in Word, Excel, Outlook. Aproape 2.000 de candidati se bat, pana acum, pentru trei pozitii de contabil la lantul de magazine controlat de Patriciu.

 

integral in: money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: