Val de angajari la Kaufland. VEZI orasele si joburile disponibile

Data publicarii: 02-02-2011 | HR/Cariere



Retailerul german Kaufland a inceput in forta anul 2011: a deschis deja un hipermarket la Timisoara si este unul dintre cei mai activi angajatori din Romania in momentul de fata, cu circa 200 de joburi vacante pe site-urile de recrutare.

Orasele in care Kaufland face recrutari in momentul de fata sunt Vaslui, Alexandria, Caransebes, Arad, Fagaras, Falticeni, Oradea, Ploiesti, Sighetu Marmatiei, Turda, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti.

Numai in cursul anului trecut Kaufland a angajat in Romania in jur de 1.000 de persoane la nivel national. Doar din septembrie 2010, reteaua s-a extins cu 6 noi magazine, mai mult de unul pe luna, in Orastie, Deva, Ramnicu-Sarat, Carei, Sighet si Timisoara.

Posturile disponibile in momentul de fata variaza de la lucratori comerciali si casieri pana la sefi de departamente si chiar directori de magazin (pentru Caransebes, Cluj, Arad, Alexandria, Falticeni, Oradea si Timisoara).

Cele mai multe posturi de lucratori comerciali si casieri sunt disponibile in Vaslui (cel putin 50 lucratori comerciali, respectiv 25 casieri).

In Alexandria, Caransebes, Fagaras, Falticeni si Oradea, recrutarile se fac in prezent pentru pozitii de sefi de raion (peste 25 de pozitii disponibile), sefi de aprovizionare si sefi de diverse departamente.

Retailerul german face recrutari masive si in zona de Vest a tarii, in orasele Cluj-Napoca si Turda. Pozitiile vacante variaza de la sefi de departamente (HR, food, non-food, transport sau securitate) pana la asistenti de manageri, controlleri logistici sau manageri in departamentul tehnic.

 

citeste mai mult: realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: