Topul celor mai active zone rezidentiale din Romania in ianuarie 2011

Data publicarii: 08-02-2011 | Imobiliare


Cartierul Rahova din Bucuresti a fost cea mai dinamica zona rezidentiala din Romania in prima luna a anului, cu 1.361 de oferte care vizau apartamente de vanzare, potrivit unui top realizat de portalul de anunturi imobiliare.ro.

In top au fost incluse zone rezidentiale in care predomina ofertele de vanzare apartamente. Dinamica a fost calculata luand in considerare trei variabile principale: numarul total de oferte existente in piata pentru fiecare din zonele analizate, numarul ofertelor nou intrate in piata in perioada data, respectiv numarul iesirilor in aceeasi perioada, 1 - 31 ianuarie 2011.

Pe locul doi se afla zona Drumul Taberei din Capitala, cu un numar total de 1.247 de oferte. Aici au aparut doar in luna ianuarie 107 oferte noi, restul fiind oferte ramase active in piata, dar introduse anterior. Cu un numar total de 1.035 de oferte, din care 76 au fost introduse in luna ianuarie, cartierul Berceni ocupa locul al treilea in topul celor mai dinamice zone. Pe locul patru se situeaza zona 13 Septembrie cu un numar total de 691 de oferte, in timp ce pozitia a cincea este ocupata de cartierul Militari. Aici a existat in ianuarie un numar de 624 de apartamente scoase la vanzare. Clasamentul este continuat de zonele Tineretului, Mihai Bravu, Titan, Unirii si Dristor.


 

citeste mai mult: capital.ro