Membrii noi in plenul Consiliului Concurentei

Data publicarii: 12-09-2006
Plenul Consiliului Concurentei a fost reinnoit prin numirea unui vicepresedinte, Alexe Gavrila si a doi consilieri de concurenta, Stefan Neagoe si Jozsef  Nandor Nemenyi, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "Aplicarea mecanismelor privind numirea noilor membrii reprezinta o normalitate in modul  in care sunt respectate reglementarile in vigoare specifice unei asemenea institutii" a declarat cu acest prilej Mihai Berinde, presedintele Consiliului Concurentei.

Cei trei membrii ai Plenului Consiliului Concurentei au fost numiti prin decret prezidential pentru un mandat de 5 ani, conform prevederilor Legii concurentei.

"Obiectivele deosebite care urmeaza in contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana si includerea Consiliului Concurentei in Reteaua Europeana de Concurenta sunt sarcini deosebite pentru perioada urmatoare. Sunt convins ca in noua formula aceste obiective vor fi realizate cu succes" a mai spus Presedintele Consiliului Concurentei.

In prezent, Plenul Consiliului Concurentei este format din 7 membrii: un presedinte (Mihai Berinde), doi vicepresedinti (Alexe Gavrila si Constantin Ciutacu) si patru consilieri de concurenta (Stefan Neagoe, Benedict Sarbu, Mihai Giugariu si Jozsef Nandor Nemenyi).

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: