Tentativa de jaf la o casa de schimb valutar din Deva

Data publicarii: 18-02-2011 | Finante-Banci



Un barbat inarmat si avand pe cap o cagula a incercat, joi seara, sa jefuiasca o casa de schimb valutar din Deva, insa casiera unitatii a reusit sa actioneze butonul de panica, iar atacatorul a fugit.

Barbatul a intrat in casa de schimb valutar aflata in centrul orasului si a amenintat-o pe angajata cu un pistol.  Acesta a inceput sa loveasca cu pumnii si picioarele in geamul de protectie si in usa din interiorul dupa care se afla casiera, incercand sa le sparga, pentru a ajunge la seiful cu bani. Femeia nu si-a pierdut cumpatul si a apasat butonul de panica. Atacatorul, vazand ca nu poate patrunde in interiorul casieriei  si dandu-si seama ca femeia a dat deja alarma, s-a speriat si a fugit printre blocuri.

"Am vazut un barbat care a iesit in fuga din casa de schimb valutar si s-a ascuns printre blocuri. Avea cagula pe fata si tinea un pistol la piept", a spus un martor. La locul incidentului au ajuns imediat agentii de paza, politistii, jandarmii si paramedicii SMURD. "Femeia nu a fost ranita. A suferit doar un atac de panica si este in regula", a declarat paramedicul Mircea Oros.

 

citeste integral: realitatea.net