Cat costa sa vizitezi Europa cu trenul?

Data publicarii: 22-02-2011 | Turism
Desi nu este unul dintre cele mai rapide mijloace de transport, cel putin nu in Romania, se pot gasi motive pentru care sa alegi trenul atunci cand vrei sa pleci in strainatate.

Statistic, trenul este mult mai sigur decat avionul sau autocarul, iar acesta poate fi un motiv suficient cand alegi cu ce o sa calatoresti spre destinatia de vacanta.

In plus, comparativ cu autocarul, trenul iti poate oferi un plus de confort si spatiu de miscare, ceea ce conteaza enorm atunci cand calatoresti o zi sau chiar mai multe pana la destinatie.

Motive pentru care sa mergi sau nu cu trenul in vacanta se pot gasi cu miile, iar pentru ca valoarea biletelor este unul dintre ele, va prezentam mai jos o lista de preturi pentru cele mai importante destinatii din regiune.

Preturile permiselor de calatorie internationala cu trenul variaza in functie de mai multe criterii, printre care varsta si numarul pasagerilor. Calatorii cu varste sub 26 de ani sunt considerati tineri si beneficiaza de oferte speciale la calatoria cu trenul. 

 

integral in: ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: