Oferte noi de refinantare a creditelor

Data publicarii: 23-02-2011 | Finante-Banci


Doua dintre institutiile financiare de pe piata bancara romaneasca anunta astazi lansarea unor oferte de credite de refinantare, dupa cum reiese din comunicatele de presa emise de Alpha Bank si de Banca Romaneasca.

Alpha Bank Romania ofera creditul Alpha All in 1 cu ajutorul caruia clientii isi pot consolida imprumuturile detinute la mai multe institutii financiare, intr-unul singur, reducand cu pana la 50% rata lunara. In plus, clientii pot accesa in aceleaSi conditii de costuri reduse, o suma cu pana la 20% mai mare fata de valoarea creditelor refinantate.

Alpha All in 1 refinanteaza integral soldul creditelor, dobanda acumulata pana la momentul refinantarii creditelor, precum Si costurile aferente. Promotional, clientii care solicita creditul Alpha All in 1 pana la sfarSitul lunii aprilie, beneficiaza de comision gratuit pentru analiza dosarului. Totodata, clientii pot solicita Si emiterea gratuita a unui card de credit AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit.


Creditul este disponibil in doua variante: fara garantie imobiliara, clientul putand imprumuta intre 500 Si 10.000 de euro (sau echivalentul in lei), cu o perioada de rambursare de pana la 7 ani, dar Si cu garantie imobiliara, suma imprumutata fiind cuprinsa intre 10.001 Si 350.000 euro (sau echivalent in lei), pe o perioada maxima de rambursare de 25 de ani. 

 

integral in: capital.ro