Parlamentarii romanii, datori-vanduti la banci: VEZI topul datornicilor

Data publicarii: 23-02-2011 | Finante-Banci



Senatorii si deputatii din Parla-men-tul Romaniei au un apetit deosebit pentru creditele oferite de banci, dar au si destui "prieteni" sau "rude" de la care s-au imprumutat in ultimii 10 ani. Suma totala? Peste 126 milioane de euro. Din cei 469 de parlamentari, mai bine de jumatate au de rambursat sume importante de bani sau figureaza in documentele bancilor ca fidejusori pentru diverse persoane.

Potrivit Financiarul.com, democrat-liberalii au credite totale in valoare de 28,8 mil. euro, in timp ce liberalii sunt mai echilibrati, astfel ca au datorii de 6 mil. euro. Reprezentantii UNPR din Senat au de achitat peste 1 mil. euro, "independentii" de la Camera au credite de 1,7 mil. euro, iar minoritatile - 574.471 de euro.

In topul parlamentarilor cu datorii se mentin deputatii democrat-liberali Cristian Boureanu (cu credite de 7,3 mil. euro), Silviu Prigoana (7 mil. de platit pen-tru creditele sale si ale sotiei) si Elena Udrea (3,3 mil. euro), ale caror datorii insumate sunt de peste 17,3 mil. euro.

 

citeste integral: realitatea.net