Ce afacere poti sa-ti faci cu 5.000 de euro?

Data publicarii: 23-02-2011 | Afaceri


Cu putin spirit antreprenorial si ceva resurse financiare, poti sa fii propriul tau sef. Porneste la drum cu o mica afacere online, un business artizanal, o firma de curatatorie sau chiar cu un afterschool. Nu, nu trebuie sa dispui de foarte multi bani pentru a face asta. Unele business-uri te costa pana in 5.000 de euro. Iata mai jos care sunt printre cele mai ieftine afaceri in care poti investi.

Cea mai simpla metoda este sa apelezi la o franciza. Avantajul pe care aceasta il presupune este faptul ca primesti consiliere, sprijin si consultanta pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii. In plus, platesti doar taxa de franciza, iar, eventual, daca mai ai nevoie de alte investitii, totul depinzand insa de business.
 
Contractele de franciza se fac, de regula, pe perioade determinate, intre 5 si 10 ani si se pot prelungi sau rezilia oricand. In functie de fiecare tip de franciza in parte, francizorului (proprietarului brandului) ii revine, de regula, un anumit procent din cifra de afaceri a business-ului respectiv. Iata care sunt printre cele mai ieftine francize.
 
 Agentiile de web design si creatie publicitara - 2.000 de euro

Te pasioneaza web designul si publicitatea? In acest caz, poti sa-ti cumperi o franciza de web design. Taxa este de 2.000 de euro, iar tu primesti tehnologia si tot sprijinul logistic inainte si dupa ce pornesti activitatea.

 

citeste mai mult: incont.ro