BENZINA SI MOTORINA SE SCUMPESC DIN NOU IN CATEVA ZILE

Data publicarii: 24-02-2011 | Actualitate

Urmeaza inca o scumpire a carburantilor la pompele OMV Petrom, peste cateva zile. Vestea scumpirii a fost data miercuri de oficialii companiei. Ei nu au facut insa vreo referire la dimensiunea majorarii. De data aceasta, soferii romani vor plati mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii si din Orientul Mijlociu. Intre timp, premierul Emil Boc continua lupta cu cresterea preturilor carburantilor. El a cerut Consiliului Concurentei sa refaca analiza asupra pietei carburantilor, nemultumit ca primeste doar date generale, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

Este oficial: urmeaza inca o scumpire a carburantilor la pompele OMV Petrom, peste cateva zile. Asta dupa ce, in urma cu doar o saptamana, compania a majorat litrul de motorina cu sapte bani, pana la 5,45 lei - sortimentul cel mai scump.
De data aceasta, soferii romani vor plati mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii si din Orientul Mijlociu, care au facut ca pretul titeiului pe plan mondial sa ajunga la un nivel-record.

Vestea scumpirii a fost data miercuri de Mariana Gheorghe, directorul general al OMV Petrom, fara a face insa vreo referire la dimensiunea majorarii.
"Incepand cu zilele urmatoare vor fi ajustari de preturi ale carburantilor in Romania ca urmare a cresterii cotatiilor titeiului pe plan international", a declarat Mariana Gheorghe, cu ocazia conferintei de presa privind rezultatele financiare ale companiei in 2010.
 
Integral in Gandul