'Romanii au talent', nou record de audienta

Data publicarii: 28-02-2011 | Media
Cea de-a doua editie a emisiunii de la Pro TV a fost urmarita de peste 2,2 milioane de telespectatori. Emisiunea "Romanii au talent" a inregistrat ratinguri mari atat in direct, cat si in reluare.

Potrivit datelor postului, emisiunea de vineri a avut cea mai mare cota de piata din randul emisiunilor de divertisment din 2002 pana in prezent. Cu alte cuvinte, jumatate dintre romanii care aveau vineri seara televizoarele deschise erau cu ochii pe "Romanii au talent".


Cifrele de audienta inregistrate au plasat show-ul de la Pro TV in topul emisiunilor de divertisment cu cea mai mare cota de piata din ultimii noua ani. In plus, emisiunea prezentata de Smiley si de Pavel Bartos si jurizata de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre a fost urmarita de peste patru milioane si jumatate de telespectatori din intreaga tara in minutul de aur inregistrat la ora 21.06.

Concurenti cu talente impresionante

Emisiunea de la Pro TV a avut pe publicul comercial (cu varste intre 18 si 49 de ani) din mediul urban 19,4 puncte de rating si o cota de piata de 50,7%, la distanta mare de Antena 1, care a avut 3,1 puncte de rating si 8,1% cota de piata.

Ca si saptamana precedenta, emisiunea "Romanii au talent" a fost lider de piata si a doua zi cand a fost difuzata in reluare (17.03 - 18.59), in minutul de maxima audienta fiind urmarita de aproape doua milioane si jumatate de telespectatori din intreaga Romanie.

Continuarea in Adevarul