BCR confirma ajustarea de dobanda: rate mai mici, la toate creditele

Data publicarii: 28-02-2011 | Finante-Banci

Oficialii BCR au confirmat ca clientii care au credite cu dobanzi si comisioane mari pot beneficia de rate mai mici, conforme cu actualele conditii de creditare ale bancii. Oferta e valabila pentru toate tipurile de credite.

In articolul "Micul secret al BCR pentru clientii buni: rate mai mici, dar la cerere", Money.ro scria saptamana trecuta despre posibilitatea clientilor BCR de a obtine de a obtine reduceri de rate. Banca a raspuns, in cele din urma, solicitarilor Money.ro si confirma reducerile de rate.

 Clientii BCR care au incheiat contracte ipotecare cu banca in perioada de dinainate de criza platesc dobanzi de 10% (si peste). Acestia au acum posibiliatea de a obtine dobanzi si comsioane mai mici, in conformitate cu actualele conditii de creditare ale bancii, prin "ajustarea de dobanda", dupa cum confirma oficialii bancii.

"Ajustarea de dobanda reprezinta practic posibilitatea clientului de a beneficia de costurile curente ale bancii (dobanzi si comisioane) pentru orice produs al bancii", declara cei de la BCR pentru Money.ro.

Astfel, clientii care solicita aceasta operatiune pot beneficia de marje de dobanda ce pornesc de la 4,4 puncte procentuale peste Euribor la 6 luni, conform ofertei curente a bancii pentru creditele ipotecare. Insa, din cazurile prezentate in materialul anterior, cea mai mica marja obtinuta pentru ipotecare prin ajustarea de dobanda este de 4,5 puncte procentuale. Cea mai mare este de 6,25 pp.

 De asemenea, unii au reusit sa obtina si eliminarea comisionului de administrare.

Continuarea in Money.ro