Vezi noul Ford de Craiova, dezvelit azi la Geneva

Data publicarii: 01-03-2011 | Auto

La Salonul Auto, care incepe astazi, apare un model ce va iesi pe poarta fabricii craiovene abia spre sfarsitul acestui an. Dupa un an si jumatate de la lansarea primului model Ford produs la Craiova (Transit Connect, in toamna lui 2009), americanii ies azi la rampa cu al doilea model - B-Max.

Seful diviziei europene a concernului american Ford, Stephen T. Odell, va prezenta azi, intr-o conferinta sustinuta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, mai multe modele din portofoliul marcii, printre care si cel ce va fi fabricat la Craiova - B-Max. 

Prototipul lui B-Max a fost surprins zilele trecute la standul Ford amenajat la salon in timp ce era pregatit pentru debutul mondial. Mai exact, o echipa de jurnalisti a reusit sa-l fotografieze in timp ce vizita standul Ford, sub pretextul formalitatilor de acreditare la Salonul Auto de la Geneva, dupa cum ne-au spus reprezentantii concernului american.

Un "C-Max" mai mic

Asa cum se poate observa, B-Max preia fidel designul lui Ford Grand C-Max si pare o copie de dimensiuni mai mici  a acestuia. Ford B-Max dispune de patru usi, cele din spate fiind culisabile spre inapoi, si poate transporta maximum cinci pasageri. 

Continuarea in Adevarul.ro

Sursa Foto: Adevarul.ro