Cat castiga din afaceri Andreea Esca, Cristina Topescu si Lucian Mindruta

Data publicarii: 02-03-2011 | Lifestyle

Andreea Esca si Cristina Topescu au firme care se ocupa cu productia de firme cinematografice si video, iar Lucian Mindruta are o firma de publicitate si consultanta in afaceri.

Andreea Esca detine firma Andreea Esca SRL, care este administrata de sotul ei, Alexandre Eram, potrivit informatiilor inregistrate la Registrul Comertului. Andreea Esca a infiintat compania in anul 2003, iar obiectul de activitate al societatii este productia de filme cinematografice si video. Firma a inregistrat pierderi doar in primul an de activitate, iar in perioada 2005-2009,  Andreea Esca SRL a inregistrat un profit net in valoare de peste 327.000 de lei, potrivit adevarul.ro.

Cristina Topescu detine firma La Fix Media Production SRL, la care este asociat unic si administrator inca din anul 2002. Firma figureaza la Registrul Comertului cu un singur salariat si are ca obiect de activitate productia de filme cinematografice si video. Firma Cristinei Topescu a acumulat un profit net in valoare totala de 820.000 de lei, in perioada 2002-2009.

Continuarea pe Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: