Joburi vacante in telecom. Vezi oferta Vodafone, Germanos sau Romtelecom

Data publicarii: 03-03-2011 | HR/Cariere

Vodafone recruteaza in aceasta perioada specialisti IT, un manager de proiect si un consultant in resurse umane, toate pozitiile fiind disponibile in Capitala. Germanos recruteaza consultanti de vanzari in 10 orase din tara, iar Romtelecom cauta 2 reprezentanti de vanzari in Capitala, pentru clienti mari si institutii financiare. Citeste mai jos lista joburilor oferite de cei patru grei din industria telecom in martie-aprilie.

Lista joburilor vacante la Vodafone

 Oferta de munca a Vodafone in Bucuresti:

 Application Integrator.

Esti eligibil pentru aceasta pozitie daca ai absolvit o facultate si ai 2-3 ani experienta in domeniu. Peste 220 de candidati au aplicat pana acum la aceasta oferta de munca. Termenul-limita pentru trimiterea candidaturilor este 27 martie. Pentru mai multe detalii despre acest job, intra aici.

 Dezvoltator software.

Te califici pentru acest job daca esti absolvent de facultate, ai cel putin un an experienta de lucru cu Java si J2EE (JSP, Servlets, EJB, Tag Libraries), Struts, Ajax in Windows si Linux. De asemenea, experienta in XML, XSLT, JavaScript, AJAX, jQuery, in Oracle, SQL Server, DB2 si limba engleza vorbita fluent sunt criterii de eligibilitate la angajare pentru aceasta pozitie.

Continuarea listei pe Money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: