Constanta: Plajele de pe litoral sunt date spre inchiriere hotelierilor

Data publicarii: 04-03-2011 | Turism

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral (ABADL) va inchiria, in martie, sectoarele de plaja turistica de pe litoralul romanesc, pentru perioade cuprinse intre unul si doi ani, in functie de zona in care sunt situate.

Purtatorul de cuvant al ABADL, Catalin Anton, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca tarifele de pornire a licitatiei pentru inchiriere variaza in functie de zona si de categoria de plaja, situandu-se intre 1,04 lei/mp si 10,38 lei/mp, fara TVA. 

Data limita de depunere a ofertelor este 15 martie, urmand ca in perioada 16 - 20 martie sa fie evaluate ofertele si sa se anunte castigatorii. "De altfel, Administratia Bazinala Dobrogea Litoral a facut eforturi ca licitatia de plaja din acest an sa se desfasoare in luna martie, pentru ca agentii economici sa aiba suficient timp de organizare a activitatii turistice. Si, pentru a veni in sprijinul hotelierilor ce vor inchiria si suprafete de plaja, vom pune plaja amenajata la dispozitia operatorilor la inceputul lunii aprilie", a precizat Anton.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: