Cum poti folosi cardul pentru donatii fara sa cheltuiesti bani

Data publicarii: 08-03-2011 | Finante-Banci


La fiecare tranzactie cu cardul de afinitate, un anumit procent ajunge in contul unei asociatii umanitare sau de protectie a mediului. Practic, utilizatorul cardului nu renunta la niste bani, ci banca doneaza din veniturile proprii


Oferte de pe piata

BCR a mizat pe o initiativa de sustinere a drepturilor copiilor, prin parteneriatul cu organizatia Salvati Copiii. Numai studentii au insa acces la cardul de debit prin care pot dona trimestrial punctele acumulate la cumparaturi in cadrul programului de loialitate. Practic, pentru fiecare 2 lei cheltuiti primesc in cont un punct in valoare de 0,006 lei.

Copiii sunt ajutati si prin colaborarea dintre UniCredit Tiriac Bank si UNICEF. Banii donati de posesorul cardului de debit sau de credit - 1% din valoarea fiecarei tranzactii - sunt folositi pentru finantarea programului "Spital prieten al copilului".

Si iubitorii mediului inconjurator se pot implica in proiecte de responsabilitate sociala, daca achizitioneaza cardul de credit emis de Garanti Bank in colaborare cu WWF. Astfel, un procent de 0,5% din valoarea cumparaturilor cu cardul se duce catre proiectele de conservare si protejare a naturii in ariile protejate din Carpati, de-a lungul Dunarii si in Delta Dunarii.

Continuarea in Gandul
Ultimele stiri pe BankNews.ro: