Cat te costa minivacanta de Paste anul acesta

Data publicarii: 08-03-2011 | Turism



Cele mai ieftine oferte sunt pentru Romania, Bulgaria si Ungaria, iar cele mai scumpe - pentru Israel. Pastele in Maramures costa mai putin de 100 de euro, iar la Ierusalim - peste 800 de euro.
Focul invierii lui Iisus Hristos apare in Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim.

Se apropie Sarbatorile de Paste, iar agentiile de turism din Romania au oferte atat pentru cei care isi doresc un pelerinaj, cat si pentru cei care vor doar sa petreaca trei-patru zile departe de freamatul oraselor mari.

Cei care doresc un circuit cu autocarul in Grecia pot vizita manastirile de la Meteora sau pot face excursii la Delfi, Atena, Salonic si Cap Sunion, la un pret de 245 de euro/persoana. Plecarea are loc pe 22 aprilie, iar intoarcerea pe 27 aprilie. Pretul include transport cu autocarul si cazare cu mic dejun pentru cinci nopti, in oferta agentiei Europa Travel.

Ceva mai ieftine sunt excursiile la Roma. Ofertele pentru capitala Italiei, precum cea promovata de Unlimited Travel, au preturi care pornesc de la 230 de euro/persoana, ce includ transport cu avionul si cazare trei nopti cu mic dejun la un hotel de 3 stele, in perioada 23-26 aprilie.

Europa Travel are oferte si pentru Israel, insa la preturi mai mari. Pentru aceasta destinatie, un circuit de sapte zile, care include vizite la Haifa, Cana, Tiberias, Nazaret, Capernaum, Hozeva, Ierusalim si Tel Aviv costa 740 de euro/persoana. Turistii vor zbura cu avionul pe 20 aprilie. Pretul include sase nopti de cazare cu demipensiune, taxele de intrare la obiectivele vizitate, dar nu si taxele de aeroport, de 145 de euro de persoana.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: