Carduri Gold pentru clienti speciali. Care sunt beneficiile lor?

Data publicarii: 09-03-2011 | Finante-Banci


Bancile au o multime de oferte referitoare la cardurile de credit. Cele mai multe dintre ele ne atrag prin beneficiile oferite: asigurari medicale, asigurari de transport, reduceri la brandurile de haine, acces in saloanele VIP etc. Fiecare institutie financiara are insa un card de credit Gold, pentru clientii fideli si instariti ai companiei, dispusi sa plateasca diverse comisioane si sa-si alimenteze in permanenta contul. Prin ce se diferentiaza insa aceste carduri de cele obisnuite?


Spre exemplu, AlphaCard Visa Gold este un card de credit cu cip, de tip Visa, valabil 24 de luni, destinat persoanelor  fizice. Produsul Alpha Bank ofera un pachet de servicii exclusiviste, atat in Romania, cat si in strainatate (inclusiv online).

In plus, ai internet banking si 50 de zile de gratie (doar pentru platite efectuate prin card la comercianti).

Limita de credit este de pana la 10.000 euro (sau echivalentul in lei), dar poate fi extinsa pana la 15.000 euro printr-un depozit colateral, in valoare de 120% din suma ce depaseste 10.000 euro.

Mai mult, nu ti se percepe comision pentru platile efectuate prin card la comercianti, atat din tara, cat si din afara granitelor Romaniei si ai 0% dobanda daca rambursezi toata suma datorata pana la data scadenta (4 a fiecarei luni).

Printre beneficii se numara serviciile de asistenta Visa pentru tine si familita ta. Concret, vorbim aici despre consultatii medicala la telefon, programari medicale, monitorizarea starii de sanatate pe durata spitalizarii, dar si dupa aceasta, precum si acces la serviciile juridice.

In plus, ai tarife preferentiale la unele dintre cele mai prestigioase lanturi hoteliere din lume si discounturi la companiile internationale de inchirieri de masini, prin cardul de membru Priority Traveller, pe care il primesti odata cu AlphaCard Visa Gold.

 

citeste continuarea: incont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: