Oana Stancu si Adrian Ursu trec la Antena 3

Data publicarii: 10-03-2011 | Media


Cei doi jurnalisti au batut palma cu postul de stiri al trustului Intact si au fost prezentati marti seara de catre Mihai Gadea la "Sinteza zilei". Oana Stancu si Adrian Ursu nu stiu inca ce format de emisiune vor avea la Antena 3 si nici daca vor ramane sau nu impreuna.

Dupa plecarea zgomotoasa de la Realitatea TV, fostii realizatori ai emisiunii "Ora de foc", Adrian Ursu si Oana Stancu, au acceptat sa se alature echipei postului de stiri Antena 3. Cei doi au fost prezentati publicului marti seara la emisiunea "Sinteza zilei" de catre Mihai Gadea intr-o editie speciala. Contactat de "Adevarul", jurnalistul Adrian Ursu a declarat ca nu stie inca ce format va avea. "N-am discutat acest lucru. Sunt mai multe proiecte editoriale la care ne putem gandi", a spus Ursu.

El a mai precizat ca, atata vreme cat formatul emisiunii nu a fost definitivat, nu stie nici daca va continua alaturi de Oana Stancu, partenera de platou de la "Ora de foc". In plus, jurnalistul a mai declarat ca va aparea la "Sinteza zilei" doar in masura in care va fi invitat.

Continuarea in Adevarul
Ultimele stiri pe BankNews.ro: