Raiffeisen Bank plateste taxele notariale pentru refinantarea creditelor cu ipoteca

Data publicarii: 16-03-2011 | Finante-Banci


Raiffeisen Bank se ofera sa plateasca taxa notariala in locul clientilor care aleg sa-si refinanteze creditele cu produsul Flexicredit Integral, se arata intr-un comunicat al bancii.

Flexicredit Integral este un produs de refinantare garantat cu ipoteca, iar oferta se adreseaza clientilor care isi aduc creditele pe care le au la alte banci sau comaseaza imprumuturi de la Raiffeisen Bank alaturi de cele de la alte banci. Promotia este valabila pana pe 10 mai.

"Prin aceasta oferta putem acorda credite mai ieftine decat acelea pe care oamenii le au deja. Refinantarea cu Flexicredit Integral inseamna o simplificare, dar si o reducere, a ratelor lunare si, in cele din urma, a costurilor totale ale creditului. In plus, clientii fideli beneficiaza de dobanzi mai mici, asa cum i-am obisnuit", a declarat Radu Topliceanu, director executiv, Aria Clienti Persoane Fizice.

Valoarea creditului de refinantare este cuprinsa intre 5.000 si 150.000 de euro (sau echivalentul in lei), pe o perioada intre 6 luni si 25 de ani. Clientii au si posibilitatea de a amana plata ratelor pentru trei luni, succesive sau nu, oricand pe perioada de creditare.

 

continuarea in: money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: