Sindicalistii blocheaza maine Capitala. Ce trasee sunt afectate?

Data publicarii: 16-03-2011 | Politica


Cele cinci confederatii sindicale ameninta ca vor bloca, maine, centrul Bucurestiului, incepand cu ora 12.00, cu un un miting la care vor participa aproximativ 50.000 de persoane. Sindicatele protesteaza astfel fata de noul Cod al Muncii, pe care Guvernul si-a angajat raspunderea saptamana trecuta. Maine se voteaza in Parlament motiunea de cenzura a Opozitiei care ar putrea duce la demiterea Guvernului.

La protestul, care va incepe la ora 12.00, in Piata Constitutiei, vor participa membri ai tuturor celor cinci confederatii sindicale, din toate domeniile de activitate, atat din mediul privat, cat si din institutiile si companiile de stat.
 
Protestul se va desfasura in paralel cu discutarea si cu votarea motiunii de cenzura din Parlament, depusa imediat dupa angajarea raspunderii de catre Executiv pe noul Cod al Muncii.
 
Opozitia a prezentat in Parlament motiunea de cenzura impotriva Codului Muncii
 
Protestatarii vor intra in Bucuresti intre orele 9.00 si 12.00, prin sase puncte, urmand sa ajunga in Piata Costitutiei dupa ora 12.00. Traficul va fi restrictionat in Capitala din 16 martie ora 5.00 pana in 17 martie ora 3.00.
 
Astfel, traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Libertatii - sensul dinspre Bulevardul Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie.
 

 

citeste continuarea: incont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: