BCR a inceput sa faca private banking sub brandul Erste

Data publicarii: 16-03-2011 | Finante-Banci


BCR, cea mai mare banca de pe piata, isi relanseaza serviciul dedicat clientilor persoane fizice cu averi mari sub brandul Erste Private Banking, preluand modelul de business dezvoltat de banca-mama din Austria si care a fost extins in filialele din regiune.
Miscarea are in vedere repozitionarea BCR pe acest segment de piata prin utilizarea unui brand mai atractiv pentru acest tip de clientela. De asemenea, mizeaza pe expertiza Erste in domeniu, premiata de revista Euromoney drept cea mai buna casa de private banking din Austria. La Erste, pragul minim pentru serviciul private banking este de 300.000 de euro, iar oferta este adaptata fiecarui tip de client: antreprenori, fundatii, liber-profesionisti, manageri sau familii.

Formatul pregatit la BCR include elementele standard pentru private banking - asistenta constanta din partea unui bancher personal dedicat, acces in locatii destinate exclusiv clientilor Erste Private Banking si in care discretia este asigurata, acces non-stop la serviciile BCR sau invitatii la evenimente concepute special. Pachetele de servicii curente au la baza cardurile Platinum si Black emise sub siglele Visa si Mastercard, care asigura o serie de privilegii mai ales in cazul calatoriilor in strainatate. De asemenea, clientela de private banking are acces la conditii speciale de creditare. In contextul crizei, la nivelul pietei activitatile de creditare a clientilor de private banking s-au intensificat datorita bonitatii acestei categorii de clientela.

 

integral in: zf.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: