Competitia continua: CEC Bank vine cu o oferta de refinantare in lei

Data publicarii: 17-03-2011 | Finante-Banci



Ai luat un credit? In acest caz, poti participa la campania pe care CEC Bank o lanseaza pentru creditele de refinantare in lei. Campania este valabila pentru toate creditele care se vor inregistra pana la sfarsitul lui mai, potrivit unui comunicat al institutiei bancare.

Pot participa toate persoanele fizice, inclusiv actualii clientii ai institutiei financiare, care au luat credite de consum sau de investitii imobiliare, atat in lei cat si in alte valute.

 Conditia este ca cel putin unul din creditele care vor face obiectul refinantarii sa fi fost acordat cu cel putin trei ani in urma.

 Care sunt avantajele acestei campanii?

 Spre exemplu, daca ai un credit de refinantare garantat cu ipoteca, ti se prelungeste perioada de creditare pana la 35 de ani, fata de 30 de ani, cat era inainte.

 In plus, ai 0% comision lunar de administrare a creditului pentru primul an. In cel de-al doilea an, vei plati un comision de 0,05%, respectiv 0,02%, insa doar daca primesti salariul intr-un cont al CEC Bank.  

 Mai mult, nu platesti nici un comision pentru analiza de dosar si nici pentru rambursarea anticipata.

 In ceea ce priveste perioada de gratie la rata creditului, ea este de maximum 12 luni.

 Daca insa intentionezi sa-ti faci un credit in aceasta perioada, poti beneficia de o dobanda avantajoasa atat in primul an, cat si in urmatoarea perioada pentru care marja fixa aplicata dobanzii de referinta ROBOR 3M a fost redusa cu peste 20%.

 Dobanzile practicate de CEC Bank pentru creditele sunt de 6,9% (dobanda fixa in primul an) si ROBOR 3M + 3% (incepand cu cel de-al doilea an).

Integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: