Pachet de produse si servicii pentru femeile antreprenor

Data publicarii: 17-03-2011 | Finante-Banci



Garanti Bank a lansat un pachet special de produse si servicii destinat companiilor in care femeile au o prezenta semnificativa in actionariat. Pachetul include o serie de facilitati, precum eliminarea comisioanelor operationale pentru platile interbancare in lei si reducerea cu 50% a comisioanelor operationale pentru platile externe realizate in primele 6 luni de la deschiderea contului, eliminarea comisionului de acordare a oricarui tip de credit contractat de companie, precum si a taxei de activare pentru serviciul de internet banking, Garanti Online.

In plus, femeile antreprenor pot beneficia de conditii speciale la utilizarea cardului de credit Bonus Card cu oglinda: eliminarea comisionului de emitere, dublarea bonusului acumulat la cumparaturile efectuate in weekendurile din lunile martie si decembrie, precum si realizarea de cumparaturi in rate fara dobanda la toate magazinele partenere Bonus Card. 

"In randul clientilor nostri din sectorul IMM vedem din ce in ce mai multe afaceri de succes conduse de femei si suntem interesati sa oferim acestui segment sustinerea necesara. Aceasta initiativa se incadreaza totodata in strategia noastra de sprijin a sectorului IMM, pe care il consideram cel mai eficient motor de crestere a mediului de afaceri, avand in vedere conditiile economice actuale", a declarat Cristian Dragos, director general adjunct Garanti Bank.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: