Cele mai neobisnuite joburi vacante in aceasta perioada

Data publicarii: 28-03-2011 | HR/Cariere


Redactor sef la site-ul de specialitate funerar.com, distribuitor volant de carte religioasa in Timisoara, sculptor de orci sau specialist in capoeira sunt cateva din joburile atipice ofertate in aceasta perioada de angajatori. Vezi care e fisa postului pentru aceste joburi, dar si ce vor companiile de la candidati.


Redactor sef la site-ul funerar.com.

Firma Tigris International recruteaza un redactor sef pentru publicatia de referinta pe piata serviciilor funerare din Romania, funerar.com.

Candidatul ideal este absolvent de studii superioare de specialitate, dovedeste disponibilitate pentru program atipic, atitudine pozitiva, vorbeste fluent limba romana si engleza, e un bun organizator si este un team-player.

Apostol pentru mai putin de 200 de euro pe luna

Ramanem in aceeasi zona si aflam ca Asociatia Synaxis 2010 recruteaza 3 distribuitori volanti de carti ortodoxe in Timisoara. Principiul dupa care functioneaza asociatia vizeaza distributia de carti din mana in mana, la cel mai mic pret de pe piata. Prin urmare, daca ai vocatie misionara, atitudine pozitiva si disponibilitate pentru munca in echipa, esti eligibil pentru aceasta pozitie. Angajatorul promite candidatilor dezvoltare spirituala coroborata cu castiguri financiare, potrivit anuntului de recrutare.

Instructor de arte martiale braziliene pentru 400-600 de euro pe luna

Avanti Intermed angajeaza 3 specialisti in taebo si capoeira, care sa lucreze in Branesti. Capoeira este versiunea braziliana a artelor martiale, performate pe muzica. Capoeira dateaza din secolul XVI  si a aparut ca modalitate de supravietuire a sclavilor africani  liberi din Brazilia. La capitolul salariu, compania ofera 2 optiuni: salariu fix (intre 400 si 600 de euro lunar) sau un parteneriat cu remuneratie procentuala.

Sculptor de orci sau de troli

Compania Wigtron, jucator in industria animatronicii, angajeaza 3 sculptori. Concret, firma livreaza la comanda personaje animatronice, adica roboti industriali in miniatura sau marime naturala care personifica de la troli, dinozauri, la gnomi sau vampiri.

Specialist in biorezonanta

Firma Dermavital-Bodymed recruteaza un medic specializat in biorezonanta magnetica, in Capitala. Firma cauta un medic care poate diagnostica pacientii cu ajutorul aparatului Introspect, in baza principiilor biorezonantei magnetice. Candidatii care vor sa aplice pentru acest job trebuie sa fie dispusi sa lucreze in intervalul 16-20.

Tester de cupoane de reducere

Compania Redutti Tutti cauta un candidat din Bucuresti dispus sa testeze vreme de o luna de zile cupoane de reducere, pentru a le evalua si mai apoi-scrie review-uri despre ele. 

 

sursa: money.ro