UniCredit aduce sef nou la corporate din Bulgaria

Data publicarii: 29-03-2011 | Finante-Banci


Italianul Marco Esposito, 51 de ani, a fost desemnat sa preia conducerea diviziei corporate a UniCredit Tiriac, a saptea banca locala dupa active, dupa ce Gianfranco Bisagni, care a condus operatiunile de corporate banking in ultimele zece luni, a fost promovat in cadrul grupului.

Esposito, care isi va prelua atributiile la 1 aprilie, conducea din ianuarie 2010 divizia corporate a filialei din Bulgaria a grupului UniCredit.

Bisagni, 52 de ani, a venit la UniCredit Tiriac in iunie anul trecut tocmai din Hong Kong, unde s-a ocupat de afacerile pe corporate banking din regiunea Asia-Pacific, iar de luna viitoare va superviza operatiunile corporate si investment banking ale grupului italian din toata Europa Centrala si de Est. UniCredit opereaza in aproape toate tarile din regiune, unde detine o retea de aproximativ 4.000 de sucursale.

Gianfranco Bisagni a revenit anul trecut in Europa dupa ce anterior pozitiei detinute la Hong Kong a ocupat functii de top management in Statele Unite, in cadrul filialelor din New York si Chicago ale UniCredit. El lucreaza in UniCredit din 1977, construindu-si cariera bancara in interiorul grupului.

 

integral in: zf.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: