Astra Asigurari deschide Biroul de Programare a Reparatiilor

Data publicarii: 31-03-2011 | Finante-Banci


Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania, lanseaza Biroul de Programare a Reparatiilor impreuna cu service-urile partenere. Selectia service-urilor partenere are loc la nivel national, fiecare service fiind evaluat tehnic inainte de a intra in acest program.

Deschiderea Biroului de Programare a Reparatiilor vizeaza imbunatatirea procesului de instrumentare a dosarelor de dauna pe relatia asigurator - service, de la deschiderea dosarelor pana la finalizarea lucrarii de reparatie a vehiculului. In acelasi timp, prin deschiderea Biroului de Programare a Reparatiilor se va realiza o monitorizare eficienta a modului in care se desfasoara colaborarea cu service-urile partenere, iar fraudele si tentativele de frauda vor fi reduse.  


Clientii vor fi programati pentru reparatia vehiculelor la service-urile partenere prin intermediul unei platforme informatice a Biroului de Programare a Reparatiilor. Astfel vor fi puse la dispozitia clientului datele concrete ale inceputului si sfarsitului reparatiei. Practic, clientii isi pot alege service-urile in functie de zona de interes sau de zona in care locuiesc, pot verifica modul in care se desfasoara reparatia vehiculului si stadiul in care se afla masina prin intermediul camerelor video care sunt montate la fata locului. Gradul de multumire al fiecarui client va fi evaluat la finalul fiecarei daune solutionate.

 

continuaea in: capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: