Unde mergi in vacanta in aprilie cu 200 de euro

Data publicarii: 04-04-2011 | Turism


Istanbul, Budapesta si 3 orase italiene: Roma, Milano si Florenta sunt cele mai ieftine destinatii externe in luna aprilie. Un pachet turistic in oricare din orasele mai sus mentionate te costa maximum 200 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Insa daca vrei sa mergi la Londra in aprilie vei da 225 euro pentru un sejur de 4 zile, in timp ce pentru o vacanta in capitala Frantei vei achita 235 de euro, pentru un pachet turistic care acopera toate cheltuielile.

Budapesta

O calatorie de 4 zile in capitala Ungariei ajunge la 115 euro, in aceasta perioada. Pretul acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, biletul de avion si taxa de aeroport.

Roma

O mini-vacanta de 4 zile in capitala Italiei te costa 175 de euro, in aprilie. Tariful acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Roma si retur, dar si taxa de aeroport.

Londra

Daca vrei sa mergi la Londra in luna aprilie, o mini-vacanta de 4 zile in capitala Marii Britanii ajunge la 225 de euro. In acesti bani intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel londonez de 3 stele, biletul de avion si taxa de aeroport.

Paris

O excursie de 4 zile in capitala Frantei ajunge la 235 euro, in luna aprilie. Tariful acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele de aici, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Paris si retur, precum si taxa de aeroport. 

 

citeste integral: money.ro