Unde gasesti cele mai ieftine apartamente din Bucuresti? Dar cele mai scumpe?

Data publicarii: 04-04-2011 | Imobiliare


Pretul mediu pe metrul patrat a scazut sub 1.000 de euro in mai multe zone din Capitala si asta nu este de ici de colo in conditiile in care se vorbeste deja despre incercari din partea proprietarilor de reluare a trendului de scumpiri.

Astfel, potrivit datelor furnizate de imobiliare.ro la cererea incont.ro, zonele cu cele mai ieftine apartamente si aici ne referim la pretul mediu pe metrul patrat.
 
Inainte de a intra direct in subiect ar trebui sa spunem ca pretul mediu pe Bucuresti, conform Indicelui imobiliare.ro pentru luna martie este de 1.169 euro/mp util, in crestere cu 0,8% fata de februarie, respectiv cu 9,9% mai putin decat in martie 2010.

Cea mai ieftina zona din Bucuresti este Giurgiului cu un pret mediu de 928 de euro pe metrul patrat. Urmeaza Rahova cu 941 euro, Berceni - 994 euro, Pantelimon - 1.035 euro si Colentina cu 1.038 euro.
 
In acelasi timp, in ceea ce priveste cartierele cu cea mai mare cautare, in Bucuresti, dorite de cei mai multi sunt Drumul Taberei si Titan.
 
Apoi, oamenii sunt interesati sa-si cumpere o locuinta in ordine din Militari, Unirii, Aviatiei, Tineretului, Dristor sau Crangasi.
 
Desigur, un criteriu in alegerea unei locuinte este si daca apartamentul respectiv este situat sau nu intr-o zona seismica.

 

citeste integral: incont.ro