Pretul lui Ghita pentru cedarea Realitatea TV: 20 de milioane de euro

Data publicarii: 05-04-2011 | Media



Managerul Sebastian Ghita nu mai recunoaste autoritatea lui Sorin Ovidiu Vintu si spune ca deciziile CA al Realitatea Media au caracter de... recomandare.

 Consiliul de Administratie (CA) al Realitatea Media SA va "ratifica", cel mai probabil, in sedinta programata maine, "divortul" de managerul Sebastian Ghita, anuntat, de altfel, de patronul Sorin Ovidiu Vintu.

Intre timp, Sebastian Ghita se mentine pe pozitie: "CA face o analiza, apoi o recomandare. Eu nu am o disputa personala, ci doua societati comerciale, intre care este incheiat un contract, au un litigiu comercial, juridic. Acesta nu poate fi transat decat in instanta. Aceasta este cea care va decide, analizand contractul si, dupa efectuarea unei expertize, conditiile in care el poate fi reziliat. Clauzele din contract, evident in interpretarea noastra, duc la o datorie de 20 de milioane de euro, in acest moment", a declarat Sebastian Ghita pentru EVZ. Context in care, la sediul Realitatea TV a fost postat si un echipaj de Politie, care supravegheaza situatia non-stop, astfel incat conflictul dintre Ghita si Vintu sa nu escaladeze si sa nu se ajunga, din nou, la o confruntare cu bodyguarzi.

Integral in EVZ