Piraeus Bank Romania isi prezinta oferta pentru IMM-uri la CAMEX

Data publicarii: 14-09-2006
Piraeus Bank Romania participa la Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale, care se desfasoara in cadrul complexului Prisma, in perioada 13-17 septembrie, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Piraeus Bank Romania este prezenta la targ cu produse financiare special concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor intreprinderilor mici si mijlocii: credite competitive pentru investitii in birouri, echipamente, masini dar si solutii de finantare complexe.

"Piraeus Bank are o experienta indelungata in crearea de produse inovatoare, adaptate necesitatilor IMM-urilor. Prezenti la stand, profesionistii bancii vor oferi consultanta companiilor care vor solicita serviciile Piraeus Bank Romania. Acestia vor face pentru fiecare potential client o selectie a celor mai potrivite produse bancare, avand in vedere nevoile fiecareia dintre organizatiile interesate. Ca intotdeauna, si in cadrul targului, Piraeus Bank Romania va oferi raspunsuri rapide si conditii flexibile" a declarat domnul George Alberts, Deputy General Manager Piraeus Bank Romania.

Piraeus Bank Romania ofera informatii sau consiliere si persoanelor fizice care viziteaza standul. Cei interesati pot afla pe parcursul expozitiei detalii despre produsele destinate segmentului de retail: credite de nevoi personale, credite ipotecare sau imobiliare, precum si carduri de credit si de debit. Mai mult, reprezentantii Piraeus Bank Romania vor incuraja ambele categorii de clienti sa apeleze la serviciile bancii, oferindu-le pe loc, toata documentatia necesara pentru contractarea unui imprumut.

Prin participarea la acest targ, Piraeus Bank demonstreaza inca o data ca este una dintre prezentele active si flexibile de pe piata, care ofera clientilor sai solutii personalizate si relevante.
 

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: