Topul mall-urilor cu cele mai mari performante in vanzari

Data publicarii: 05-04-2011 | Lifestyle



Peste 100 de retaileri prezenti atat in mall-urile din Bucuresti, cat si in cele din tara au fost pusi sa ierarhizeze centrele comerciale in care au avut cele mai mari performante in 2010. Sondajul realizat de Colliers International a fost adresat retailerilor care au mai mult de trei unitati in centre comerciale diferite.

Rezultatele sondajului plaseaza AFI Palace Cotroceni ca fiind mall-ul care a beneficiat de cel mai bun vad comercial in 2010. Urmatoarea pozitie este aprig disputata de Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall. Daca Baneasa Shopping City vizeaza populatia cu venituri medii spre mari, Bucuresti Mall beneficiaza inca de avantajul de a fi primul mall modern din capitala.

Situat pe locul trei, Unirea Shopping Center detine avantajul locatiei. Dupa Unirea, Plaza Romania este urmatorul centru ca performanta in viziunea retailerilor. Studiul cuprinde operatorii care au magazine deschise in centrele comerciale mentionate mai sus si in special cei care se adreseaza segmentului populatiei cu venituri medii.  

In 2009, Unirea Shopping Center si Bucuresti Mall au ocupat primul, respectiv al doilea loc, in timp ce Baneasa Shopping City ocupa locul trei, iar Plaza Romania si AFI Palace disputau locurile 4 si 5.

Integral in Capital.ro