Cele mai bune joburi la Kaufland, miniMax Discount si Lidl

Data publicarii: 05-04-2011 | HR/Cariere



Kaufland angajeaza in luna aprilie directori de magazine in 26 de orase, un manager de departament tehnic la Ploiesti si specialisti in resurse umane la Turda. Retailerul german Lidl recruteaza in aceasta perioada 7 sefi si sefi adjuncti de magazine si 3 casieri, in vreme ce reteaua miniMax Discount, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, cauta de la trainer si recrutor, la o echipa completa de vanzari pentru filialele din Pitesti, Cisnadie, Rasnov si Slatina. Vezi mai jos lista pozitiilor disponibile si ce vor angajatorii de la candidati.

Care este oferta de angajare a nemtilor de la Kaufland

Retailerul german angajeaza directori de magazine in urmatoarele orase: Cluj-Napoca, Turda, Baia-Mare, Botosani, Navodari, Alexandria, Calarasi, Medias, Suceava, Roman, Satu-Mare, Hunedoara, Valcea, Curtea de Arges, Adjud, Comanesti, Drobeta Turnu Severin, Piatra-Neamt, Bucuresti, Bistrita, Slobozia, Craiova, Campulung Muscel, Calarasi, Iasi, Campina.

Ce posturi sunt vacante la Lidl in aprilie

Retailerul german Lidl recruteaza 7 sefi si sefi adjuncti de magazine pentru unitatile din urmatoarele orase: Suceava, Iasi, Vaslui, Botosani si Piatra Neamt. Pana pe 29 aprilie mai poti aplica pentru una din aceste pozitii. Candidatul ideal pentru aceste joburi este absolvent de liceu, trebuie sa demonstreze ca isi poate coordona subordonatii din unitatea manageriata, stie sa opereze la PC, este un teamplayer si mai este orientat catre nevoile clientilor.

miniMax mai angajeaza o echipa completa de vanzari in Pitesti, Cisnadie, Rasnov si Slatina. 

Reteaua miniMax Discount recruteaza 50 de asistenti de magazin in urmatoarele orase: Alexandria, Pitesti, Sfantu Gheorghe, Curtea de Arges si Calafat. Pana pe 14 aprilie mai poti trimite CV-ul pentru una din aceste pozitii. Angajatorii vor de la candidati disponibilitate la program de lucru in ture, experienta in comert si atitudine orientata catre client.

Integral citit pe Money.ro