Audientele de martie schimba ierarhiile

Data publicarii: 07-04-2011 | Media



Luna trecuta, postul de stiri Realitatea TV a pierdut locul trei in clasament in favoarea Kanal D. Televiziunile generaliste Pro TV, Antena 1 si Prima TV au avut cele mai mari cresteri ale ratingurilor, in timp ce Realitatea TV si Antena 3 au cele mai mari scaderi.

Audientele lunii martie au fost in scadere cu mici exceptii. Pro TV ramane liderul televiziunilor, la mare distanta de concurentul sau, Antena 1. Televiziunea din Pache Protopopescu a fost urmarita de 404.000 de persoane, in medie pe minut, la nivel urban, conform datelor publicate de Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor. Pro a castigat 13.000 de telespectatori comparativ cu luna februarie, cel mai probabil de pe urma emisiunii "Romanii au talent", care a avut ratinguri-record. Antena 1 a castigat, la randul ei, 7.000 de telespectatori.

Ierarhiile s-au schimbat in aceasta luna din cauza unor scaderi mai mari sau mai mici ale audientelor. Astfel, TVR 1 a sarit de pe locul sase pe sapte pentru ca a pierdut 7.000 de telespectatori, in timp ce Acasa TV, postul care i-a luat locul a avut un minus de doar 2.000 de privitori. Acelasi lucru este valabil si in cazul National TV, care a intrat in top 10 audiente datorita scaderilor Disney (-17.000 de telespectatori) si a OTV (-14.000).

Continuarea in Adevarul

Sursa Foto/ tabel: Adevarul