Metrorex ar putea angaja 180 de persoane

Data publicarii: 08-04-2011 | HR/Cariere



Metrorex va angaja in acest an 180 de persoane, ca urmare a deschiderii liniei 1 Mai-Parc Bazilescu, astfel ca bugetul actualizat de venituri si cheltuieli prevede cresterea cu 3,4% a cheltuielilor cu personalul fata de nivelul aprobat initial de Guvern, la 279,11 milioane lei.

 "Bugetul de venituri si cheltuieli a fost actualizat prin suplimentarea numarului de personal si a fondului de salarii aferent cu 180 salariati incepand cu luna aprilie 2011, ca urmare a darii in exploatare in prima parte a anului 2011 a doua noi capacitati de transport prin extinderea retelei actuale de metrou pe Magistrala IV cu tronsonul 1 Mai-Parc Bazilescu in lungime de 2,6 km cale dubla si doua statii noi de metrou, Pajura si Parc Bazilescu", se arata in nota de fundamentare a unui proiect de HG, elaborat de Ministerul Transporturilor.

 Potrivit celor mai recente declaratii ale ministrului Transporturilor, Anca Boagiu Boagiu, statiile Pajura si Parc Bazilescu (de pe Magistrala 4 Gara de Nord-Laminorul) vor fi deschise la 30 iunie. Numarul angajatilor va creste de la 4.255 de salariati la 4.435. Castigul mediu lunar va ramane neschimbat, la 3.776 lei. 

Integral in Gandul.info


Ultimele stiri pe BankNews.ro: