Exista actiuni la Bursa romaneasca care au adus profituri anuale de 75%

Data publicarii: 08-04-2011 | Bursa



Valoarea de piata a Azomures a crescut cu 83 de milioane de euro, a Oltchim cu 40 de milioane de euro, iar Alro a castigat 8 milioane de euro  Actiunile BRD, Petrom, SIF, Bursa de Valori Bucuresti si Compa sunt aproape de atingerea maximelor din ultimul an

Ritmul sustinut de crestere a cotatiilor actiunilor de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) din ultima saptamana a determinat depasirea maximelor din ultimul an pentru actiunile Alro , Azomures si Oltchim, ceea ce ar putea reprezenta depasirea unui prag de rezistenta. Chiar daca in sedinta de ieri nu au mai fost atinse maximele anterioare, investitorii care au avut in urma cu un an incredere si au plasat 10.000 de euro intr-una din aceste companii au castigat pana la 7.500 de euro.

Riscul unui portofoliu format cu o singura actiune este ridicat, dar Azomures, Oltchim sau Alro au demonstrat in ultimul an ca pot recompensa investitorii cu castiguri substantiale. In ultimul an, cotatia actiunilor Alro s-a majorat cu 12,6%, cea a Oltchim cu 33,67%, iar Azomures a castigat 75,61%. 

Integral in Financiarul.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: