Cele mai ieftine vacante de Paste. Unde pleci cu 60 de euro?

Data publicarii: 13-04-2011 | Turism



Fie ca vrei sa petreci sarbatorile de Paste in stil traditional intr-o statiune montana sau rurala, fie alegi sa pleci in Bulgaria, agentiile de turism au oferte cat mai diverse, pentru toate gusturile, mai ales ca fiecare dintre ele se bate pentru fiecare dintre cei 80.000 de turisti, care pleaca anual in vacanta, in aceasta perioada.

De exemplu, daca vrei sa petreci sarbatorile in tara, pentru un sejur de trei zile la Predeal vei da 245 de lei de persoana, in intervalul 22-25 aprilie, adica in jur de 58 de euro. In bani ai inclusa si masa traditionala de Paste. Agentiile spun ca, anul trecut, cam 70.000 de turisti si-au petrecut Pastele in Romania si doar 10.000 in straintate.

La Poiana Brasov, hotelierii au oferte pentru tine: 255 de lei pentru trei nopti de cazare. Ai si mic dejun si masa traditionala incluse.Mai mult, exista pensiuni care oferta chiar cosuri cu bucate traditionale in prima dimineata de Paste.

Paste traditional in Maramures

Daca nu vreti sa mergeti intr-o statiune atat de aglomerata precum Valea Prahovei, incercati atunci pensiunile din Maramures. Aici traditiile sunt respectate din mosi si in fiecare an turistii pot participa la treburile gospodaresti traditionala impreuna cu gazdele. Astfel, trei nopti de cazare cu pensiune completa te costa 650 de lei, adica 154 de euro. Exista insa si variante mai accesibile ca pret, de exemplu la o pensiune din Vadu Izei dai 330 de lei pe trei nopti de cazare.

Integral pe www.InCont.ro