BRD si GECAD ePayment incurajeaza cumparaturile online

Data publicarii: 14-04-2011 | IT&C




BRD si GECAD ePayment desfasoara o campanie de promovare a cardului BRD ePayment in lei. Pentru utilizarea online a cardului BRD ePayment, organizatorii ofera de doua ori mai multe puncte de fidelitate (posesorul primeste in puncte 1% din valoarea fiecarei plati online efectuate la comerciantii care utilizeaza solutia ePayment), punctele acumulate putand fi folosite oricand pentru noi cumparaturi la partenerii BRD ePayment inscrisi in programul de fidelitate. Utilizatorii pot cumpara trei iPad-uri prin tragere la sorti, pentru minimum trei plati online efectuate in perioada promotiei la orice comerciant din tara si strainatate. 

BRD ePayment este un card special conceput pentru clientii magazinelor online, rezultat din parteneriatul bancii cu integratorul de solutii de comert electronic GECAD ePayment. Emis sub insemnele MasterCard, BRD ePayment este utilizabil atat in Romania, cat si in strainatate.  

"Platile online reprezinta o piata strategica pentru noi si ne straduim sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai avansate si mai sigure solutii in acest sens", a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului Strategie si Marketing din cadrul BRD-Groupe Societe Generale.

Continuarea pe Financiarul