Joburi la Coca-Cola si Pepsi. VEZI ce conditii se cer la angajare

Data publicarii: 14-04-2011 | HR/Cariere



Companiile Coca-Cola HBC Romania si PepsiCo fac recrutari in mai multe orase din tara, potrivit site-urilor de joburi sau anunturilor postate pe site-urile proprii.

De asemenea, ambele corporatii au deschise programe de internship in aceasta perioada, participa la targurile adresate absolventilor si incearca sa-si atraga cei mai buni candidati direct pe site-uri special create pentru joburi.

Cei interesati isi pot depune direct CV-urile pe cchbcjobs.ro sau pe pepsicojobs.ro.

Coca-Cola HBC Romania, membra a grupului elen Coca-Cola Hellenic, imbuteliatorul pe piata locala a marcilor Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cappy, Nestea, Dorna, Poiana Negri etc face recrutari in prezent in orasele Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Oradea, Barlad si Vatra Dornei.

Pentru posturile de agenti de vanzari la CCHBC, cerintele la angajare sunt studii superioare (finalizate sau in curs), experienta de minim 1 an in vanzari, permis de conducere, bune abilitati de negociere si abilitati de organizare si planificare.

Daca vrei sa lucrezi in echipa de marketing, ca Promo Executive, trebuie sa ai experienta in Trade Marketing, studii superioare, nivel avansat de limba engleza, bune abilitati de analiza, organizare, planificare si coordonare proiecte.

Integral pe Realitatea.net