OTP Bank acorda imprumuturi pentru servicii medicale

Data publicarii: 18-04-2011 | Finante-Banci



OTP Bank Romania a anuntat astazi ca acorda imprumuturi pentru persoanele care nu dispun de fonduri suficiente pentru efectuarea de diverse tratamente medicale sau interventii chirurgicale, cu o rata variabila a dobanzii de 7,62%. 

Creditele pentru sanatate vor fi disponibile prin intermediul clinicilor medicale partenere, atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara, suma maxima imprumutata putand ajunge la 21.000 de lei, iar scandenta de cel mult patru ani. 

Imprumutul pentru servicii medicale se acorda fara avans si fara girant, doar pe baza facturii emise de clinica medicala, fara comision de analiza si fara comision de rambursare anticipata. 

Potrivit reprezentantilor bancii, pana in prezent exista parteneriate cu trei-patru clinici, dar alte "cateva zeci de clinici" sunt in negocieri avansate cu institutia de credit . 

Dobanda la creditul pentru sanatate este de 7,62% in prezent, formata din Robor la trei luni plus o marja de 2% si un comision lunar de 0,4% aplicat la sold, ceea ce inseamna pentru un imprumut de 21.000 de lei, contractat pe patru ani, o dobanda anuala efectiva de 13,15%.

Integral in Fin.ro