Internet Banking de la C.R Firenze Romania

Data publicarii: 16-09-2006
Banca C.R. Firenze Romania a lansat CR Firenze Online, un serviciu de Internet Banking ce permite accesul in timp real la serviciile bancare utilizand tehnologii de ultima generatie in domeniul e-banking, se arata intr-un comunicat de presa remis Banknews.ro. Serviciul se adreseaza tuturor clientilor Bancii C.R. Firenze, atat persoane fizice, cat si companii, ce vor putea efectua foarte comod toate operatiunile bancare de la propriul calculator.

Utilizand sistemul de Internet Banking, clientii vor avea acces permanent online la propriile conturi curente, putand efectua operatiuni 24 de ore din 24, 7 zile din 7, atat din Romania cat si din strainatate. De asemenea, pentru o perioada promotionala de cateva luni, banca ofera reduceri la comisioanele aplicate tranzactiilor efectuate prin internet banking.

Operatiuni disponibile prin Internet Banking: plati catre beneficiari si catre Trezoreria Statului, programarea unor plati la date fixe, plati in valuta catre partenerii straini, transferuri de pe contul curent, schimburi valutare, managementul depozitelor, vizualizarea extrasului de cont, plata salariilor, etc.

De asemenea, clientul poate selecta limba in care vor fi afisate paginile pe parcursul operarii si poate alege operatiunea extrem de usor, multumita unor comenzi foarte intuitive. In tot acest timp, un operator al bancii va fi la dsipozitia clientului prin intermediul unui serviciu de asistenta online.

Securizarea comunicarii intre client si banca se bzeaza pe autentificare bidirectionala prin certificate digitale. Sistemul de securitate este dezvoltat in concordanta cu standardele internationale in ceea ce priveste securitatea tranzactiilor prin internet.

Redactia BankNews.ro