LIDL face recrutari in toata tara. Cum te angajezi?

Data publicarii: Astazi, 19-04-2011 | HR/Cariere


Retailul este un domeniu care, in ciuda crizei economice, inca face angajari masive, ca urmare a intrarii in Romania a unor importante lanturi internationale. Dupa H&M, care a deschis mai multe magazine in Bucuresti luna trecuta si isi continua dezvoltarea in toata tara, retailerul german LIDL a inceput, de asemenea, sa angajeze masiv in mai multe orase ale tarii.

Desi inca nu a anuntat cand va intra oficial pe piata din Romania, retailerul german a incept deja sa introduca produsele marca proprie in magazinele Plus, pe care le-a achizitionat anul trecut.

In acelasi timp, compania a publicat pe site-urile de recrutare mai multe anunturi de angajare pentru sefi de magazine, sefi de vanzari sau asistenti manageri, atat pentru Bucuresti, cat si pentru mai multe orase din tara.

 De exemplu, pentru functia de sef de vanzari, solicitantii trebuie sa aiba studii intr-un domeniu relevant, sa fie comunicativi, sa aiba initiativa personala si sa cunoasca limba engleza, nivel avansat. Experienta in vanzari si cunoasterea limbii germane constituie un avantaj.

Persoanele selectate vor fi formate profesional, urmand ca apoi sa aiba responsabilitati in conducerea magazinelor si in dezvoltarea angajatilor. Printre responsabilitatile noilor angajati se vor numara planificarea, organizarea, conversia si controlul activitatilor de business ale filialelor LIDL.

Integral pe InCont.ro