Cel mai mare contract de asigurare de sanatate din Romania

Data publicarii: 21-04-2011 | Finante-Banci



Compania de asigurari Signal Iduna va furniza angajatilor companiei Takata-Petri, producator local de echipamente de siguranta auto, solutii de asigurari de sanatate pentru suma de 6 milioane de euro, reprezentand cel mai mare contract de acest tip incheiat in Romania.

"Contractul de asigurari private de sanatate semnat cu Signal Iduna include 5 fabrici Takata din trei orase -Arad, Orsova si Deta- si acopera aproape 9000 de asigurati, copiii angajatilor fiind si ei inclusi in politele de asigurare", a declarat Loredana Ghituica, directorul de resurse umane al Takata-Petri Romania.

Valoarea acestui contract, intermediat de OVB Allfinanz Romania, depaseste suma de 6 milioane de euro, iar programul de asigurari de la Signal Iduna a fost adaptat, pentru a corespunde necesitatilor Takata. Negocierile pentru acest contract s-au desfasurat pe o perioada de 10 luni.

Toate serviciile medicale acoperite prin asigurare sunt oferite gratuit in reteaua Signal Mediqa Net, o retea care include peste 300 de clinici si spitale private din tara.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: