Investitii de 35 milioane de lei la Calimanesti-Caciulata

Data publicarii: 28-04-2011 | Turism



Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat, miercuri, doua contracte de finantare in cadrul Programului Operational Regional (POR), de circa 61,3 milioane lei, ce se vor implementa in judetul Valcea.

Proiectul "Mirajul Oltului - Extinderea infrastructurii turistice de agrement a statiunii Calimanesti - Caciulata" are o valoare toala de 34.981.301 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 11.075.538 lei. Acest proiect se va derula pe parcursul a 31 de luni, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

"Proiectul 'Mirajul Oltului - Extinderea infrastructurii turistice de agrement a statiunii Calimanesti - Caciulata' va creste atractivitatea ariei cu potential balnear natural Calimanesti - Caciulata, va imbunatati si extinde gradul de acces al turistilor la sursele de apa minerala si va crea facilitati pentru investitorii privati in vederea realizarii de noi capacitati de servicii integrate: parc acvatic si centru de relaxare in zona centrala a statiunii Calimanesti, parc de agrement si sport Jiblea, alei pietonale, pasarele si traseu de cura", potrivit MDRT.

Integral in Ziare.com