Kate Middleton: afacerea care a facut-o printesa

Data publicarii: 29-04-2011 | Lifestyle



Povestea de dragoste dintre printul William si Kate Middleton trece la un nou capitol  astazi. La fel si afacerea familiei viitoarei printese.

Michael si Caroline, parintii din clasa mijlocie a lui Kate, detin Party Pieces, o companie care se ocupa de furnizarea de recuzita pentru petreceri - baloane confetti, chiar si torturi, pe teme specifice, de la Justin Bieber la anii '70. In doua decenii, afacerea de familie a crescut si se lauda ca este cea mai mare de acest gen din Marea Britanie, scrie CNNMoney.com.

 

foto: Imagine din timpul ceremoniei religioase

Acum, cand Kate intra in familia regala, expunerea afacerii creste si mai mult, si va beneficia instant de credibilitate, spune Michelle Tennant, co-fondator  Wasabi Publicity.

 

Nunta regala a crescut puternic traficul site-ul, vizitele din Marea Britanie sporind cu 163% in saptamana in care William si Kate au anuntat ca se casatoresc. James Murray, analist al unei firme de masurarea a traficului pe internet, spune ca se asteapta ca traficul sa creasca in continuare.

 

Carole Middletone era casnica si o crestea pe Kate, in mometul in care a lansat Party Pieces. S-a gandit la aceasta afacere pentru ca nu gasea seturi pentru petrecerile copiilor la preturi rezonabile. Afacerea a crescut, si dupa o vreme Michael si-a dat demisia din functia de controlor de trafic aerian pe care o ocupa. Si daca la inceput se desfasura in curtea din spate a familiei, acum ocupa trei cladiri ale unor foste ferme din Berkshire, la o ora distanta de Londra.

Integral in Money.ro