Doua site-uri specializate pentru achizionarea rovinietei

Data publicarii: 02-05-2011 | Auto



Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) pune la dispozitia celor interesati site-urile www.e-rovinieta.ro sau www.rovinieta2011.ro, de unde pot fi comandate si achitate online rovinietele necesare circulatiei pe drumurile nationale si europene din Romania, informeaza UNTRR.

Aceste site-uri sunt disponibile si in limbile engleza, rusa si turca. 

Potrivit UNTRR, rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile inainte de data de inceput a valabilitatii acestora. 

Pentru a achizitiona o rovinieta trebuie selectat tipul de rovinieta dorit, in functie de tipul autovehiculului si perioada de valabilitate si ulterior sunt introduse datele masinii si data de inceput a valabilitatii rovinietei. Sunt introduse datele personale, dupa care se trimite comanda si se realizeaza plata online cu card bancar prin intermediul procesatorului securizat de carduri sau prin banca cu ordin de plata. 

Dupa confirmarea platii beneficiarii vor fi informati prin e-mail, pe site-urile www.e-rovinieta.ro sau www.rovinieta2011.ro sau prin SMS. De asemenea, factura fiscala va putea fi tiparita de pe acest site. 

UNTRR - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane. 

Sursa: AGERPRES