Care este salariul lui Adrian Sarbu (ProTV)

Data publicarii: 06-05-2011 | Media

Supranumit "Parintele Pro TV", Adrian Sarbu este unul dintre romanii cu cele mai inalte functii intr-o companie multinationala, CME. Adunarea generala a Actionarilor a CME, compania-mama a Pro TV, va discuta pe 16 mai reinnoirea mandatului de presedinte al lui Adrian Sarbu.

Adrian Sarbu, unul dintre romanii cu cele mai inalte functii intr-o companie multinationala, a fost numit presedinte si CEO al companiei Central Media Enterprises (CME) in vara lui 2009. Adunarea Generala a Actionarilor va discuta pe 16 mai, printre altele, prelungirea mandatului de presedinte, conform "Mediaexpres". Potrivit actului oficial, adunarea generala are pe ordinea de zi si alegerea celor 14 directori (inclusiv Adrian Sarbu si Andrei Boncea, din Romania, ultimul detinand in CME functia de vicepresedinte Senior pentru Continut) pentru un nou mandat de un an.

In actul oficial CME, salariul lui Sarbu in contractul de angajare este de 1,8 milioane de dolari pe an, adica 150.000 de dolari pe luna. In plus, in 2010, Sarbu a fost premiat cu un bonus de performanta de 900.000 de dolari, la care s-a mai adaugat un premiu de 500.000 de dolari pentru inchiderea tranzactiei in urma careia au fost vandute operatiunile din Ucraina ale CME. 

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: