Amenzile se pot plati si la infochioscuri - vezi unde

Data publicarii: 06-05-2011 | Actualitate



Cetatenii din sectorul 6 al Capitalei sunt cei care vor beneficia de un proiect unic in Romania, astfel ca isi vor putea achita amenzile la infochioscurile inteligente, evitand cozile si birocratia de la ghiseele clasice.

Implementat in anul 2009, pentru prima data in Romania, Sistemul de Infochioscuri Inteligente vine cu faza a II-a a de dezvoltare a acestui proiect, care aduce ca element de noutate acceptarea la plata a amenzilor ce pot fi platite la jumatate in primele 48 de ore de la constatarea contraventiei, se arata intr-un comunicat remis joi Ziare.com.

Procedura de plata presupune autentificarea utilizatorului prin scanarea electronica a cartii de identitate, afisarea sumelor de plata pe categorii de taxe, impozite sau amenzi, prin interconectarea cu aplicatia de calcul a taxelor si impozitelor folosita de Directia de Finante Sector 6.

Plata acestora, totala sau partiala, adica a uneia sau a mai multor categorii de taxe, se face folosind un POS bancar garantat si certificat conform cerintelor si rigorilor sistemului bancar si al organizatiilor procesatoare de carduri (VISA, MASTERCARD).

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: